top of page

MASSAGE THERAPIE 

Massage is van oudsher doorgegeven in alle culturen en alle werelddelen.

Aanraken is van alle tijden. 

Van Zweedse massage, tot Thaise massage, tot Rolfing, tot Cranio-Sacrale massage, er zijn duizenden vormen en beoefeningen. 

En allemaal hebben ze hetzelfde doel: ontspanning en het ruimte geven aan het wezen.

 

Gowell Fysiotherapie Almere wil graag samen met jullie de verschillende vormen delen. Deze keer hebben we twee masseurs uitgekozen die twee verschillende stijlen hanteren:

De eerste massage is een erg mooie dynamische massage.

De tweede massage video daaronder is een diep weefsel massage.

 

Elke masseur of therapeut geeft zo zijn/haar eigen draai aan de massage.

Het is werkelijk een persoonlijke kunst die men zich eigen maakt door te doen.

 

Wat bij beide masseurs hier in deze videos te zien is, is dat ze de klant met zachtheid en warmte behandelen, het is zoals een dans. In de beweging kunnen de klanten zich helemaal overgeven aan dat wat er gebeurt en wat er zich van binnen afspeelt.

 

Sommige massages zijn bedoeld om het weefsel meer ruimte te geven, andere massages zijn bedoeld om het weefsel te ontspannen, en er zijn meer doelstellingen en hulpvragen die meespelen met de keuze van de massage.

 

We hopen hier op deze pagina regelmatig de videos te delen van collegas waardoor we geraakt zijn door hun manier van aanraken. 

Geen enkele massage is hetzelfde, de aanraking van de masseur is niet zozeer goed door de strijking of kneding, maar is gebaseerd op zijn/haar versmelting met het wezen die behandeld wordt.

 

Wil je zelf ervaren hoe een holistische massage voelt, sms of mail ons dan via het onderstaande keuzemenu CONTACT. Lokatie is Gowell Praktijk voor Fysiotherapie Almere.

 

Geef ook aan of je kampt met orthopedische klachten of andere beperkingen of symptomen, zodat we kunnen kijken of de Fysiotherapeut het kan declareren bij jouw zorgverzekering.

bottom of page